Ruokayhtiönä ymmärrämme, kuinka tärkeää on puuttua ruokahävikkiin. Taloudellisesta, eettisestä tai ympäristön näkökulmasta ruokahävikki ei ole hyväksyttävää. Noin kolmasosa kaikesta maailmassa tuotetusta ruoasta menee hukkaan. Ruoantuottajana olemme asettaneet selkeät tavoitteet, jotta voimme tehdä osamme ruokahävikin vähentämiseksi toimitusketjun kaikilla osa-alueilla. Huomattava osa ruokahävikistä aiheutuu kuitenkin kotitalouksissa.*
*Food Waste Danone & Too Good To Go 2022
”Too Good To Go:n ’Usein hyvää jälkeen’ -aloite kohtaa täydellisesti Danonen vision: One Planet. One Health kanssa. Ruokahävikki ei ole hyväksyttävää meille. Siksi Danone on asettanut maailmanlaajuiseksi tavoitteekseen puolittaa ruokahävikki koko toimitusketjussaan vuoteen 2030 mennessä. Uusi ’Usein hyvää jälkeen’ -kampanja on tärkeä osa työtämme ruokahävin vähentämiseksi.”
– Susanne Knittel, Danone Corporate Affairs Nordics and Baltics