Tietoa Actimelista

Actimel perustuu hapatetun maidon pitkään historiaan ihmisten ravintona. Hapatettujen ruokien syntymiseen vaikuttavat mikro-organismit, jotka tässä tapauksessa muodostavat laktoosista maitohappoa.

Näiden pienten bakteerien ensimmäisenä vaikutuksena on ruoan säilyvyyden parantuminen. Monia hapatettuja ruokia voidaan säilyttää pidempään pilaantumatta. Toinen vaikutus on vaikuttava makujen ja koostumusten valikoima. Hapattamisen eli fermentoinnin ansiosta voimme nauttia monista suosituista ruokatuotteista, kuten suolakurkusta, leivästä tai oluesta.

Yhdessä Actimel-pullossa on miljardeja maitohappobakteereja, jotka antavat sille sen herkullisen maun.

Välttämättömät evästeet
Ne ovat välttämättömiä verkkosivuston toimivuuden kannalta, eikä niitä voida kytkeä pois. Ne kytkeytyvät päälle yleensä tehdessäsi yksilöllisiä toimenpiteitä (esim. yksityisyysasetusten määrittäminen, sisäänkirjautuminen, lomakkeiden täyttäminen jne.) Voit asettaa selaimesi estämään tai ilmoittamaan sinulle näistä evästeistä, mutta jotkin sivuston osista eivät tällöin toimi.
Analyyttiset evästeet
Keräävät meille tietoa siitä, kuinka nettisivujamme käytetään. Nämä evästeet näyttävät meille esimerkiksi suosituimmat ja vähiten suositut sivumme sekä sen, miten käyttäjät liikkuvat sivustollamme. Tämän perusteella voimme kehittää verkkosivujemme sisältöä ja toimivuutta. • Jos et salli näitä evästeitä, emme tiedä, milloin olet käynyt sivustossasi, emmekä näin voi kehittää nettisivujemme käyttökokemusta.
Actimel käyttää evästeitä tällä verkkosivustolla. Hyväksyessäsi evästeet voimme mitata ja analysoida verkkosivuston käyttöä (analyyttiset evästeet), tarjota räätälöityä sisältöä (personointievästeet) ja esittää kohdennettuja mainoksia ja tietoja käyttökokemuksen parantamiseksi (evästeiden kohdistaminen).